Wie ben ik?

Odoo afbeelding en tekstblok


Ik ben Eefje Toonen, 41 jaar. Ik ben getrouwd met Danny en heb 2 kinderen van 5 en 7 jaar. Al in mijn middelbare schooltijd wisten mensen mij vaak te vinden als ze behoefte hadden aan een luisterend oor. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Het heeft mij ook altijd voldoening gegeven om dit voor anderen te kunnen betekenen. Dat heeft mij ertoe gebracht om Psychologie te gaan studeren.  

Na mijn studie ben ik gaan werken in de psychiatrie en later in de jeugdzorg. Na 5 jaar gewerkt te hebben bij het Regieteam van de gemeente Berg en Dal werk ik momenteel met veel plezier als gedragsdeskundige en Specialistisch Ondersteuner Jeugd GGZ bij 1Stroom. 

In 2012 ben ik voor het eerst (als cliënt) in aanraking gekomen met NEI vanwege angst voor vissen. Toen ik een maand later op vakantie zonder enige angst tussen de vissen snorkelde, was ik om! In de jaren daarna ben ik regelmatig bij een NEI-coach geweest, zowel voor mijzelf als voor mijn kinderen.  

In 2018 heb ik besloten om zelf de opleiding tot NEI-coach te gaan volgen. In eerste instantie puur voor mijn eigen ontwikkeling en niet met als idee om een eigen praktijk te beginnen. Tijdens de opleiding merkte ik al snel dat ik zoveel plezier beleefde aan de sessies die ik deed, dat ik besloot tot het oprichten van mijn praktijk. 

De naam Byalensa heb ik gekozen, omdat dit 'balans' betekent in het Nepalees. Balans is voor mij één van de kernwaarden. Iets waar ik zelf naar streef en wat ik ook hoop anderen te brengen in mijn praktijk. Ik heb gekozen voor de vertaling in het Nepalees, omdat ik tijdens een half jaar vrijwilligerswerk in Nepal verliefd ben geworden op dit land. Het voelt goed om deze liefde terug te laten komen in de naam van mijn praktijk.